Udskiftning af Bagrude København

Lige meget hvor uheldet sker i København, så har vi mulighed for at udskifte din bagrude. Kontakt os nu for at få mere information! Ring på Tlf: 20 22 94 60.

Hos Sjællands Autoglas har vi flere års erfaring bag os. Derfor er vi fuldt ud kompetente til at foretage de nødvendige udskiftninger af blandt andet bagruder og forruder. Dette inkludere alle ruderne på de følgende biler: Personbiler, Varebiler og Lastbiler på hele Sjælland. Vi autobranchens lokale specialist indenfor udskiftning af ruder.

 

Udskiftning af bagrude i København? Bare rolig, vi kommer til dig!

Vores hovedkontor ligger placeret i Ugerløse, men vi udfører opgaver på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byer så som:  Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vi kommer til dig, lige meget hvor henne på Sjælland!

På de fleste biler i dag er bagruden limet i, så derfor skal du sørge for at det er en professionel der udføre arbejdet. Dette er netop da bagruden er en bærende del i karosseriet.

 

Hvor lang tid tager et bagrude skift i København?

Ud over kørslen fra Ugerløse, så tager selve udskiftningen ikke lang tid. Vi ved at det er vigtigt for vores kunder at tingene bliver gjort med høj kvalitet og i en fornuftig tid, og specielt i København. Vi sørger hurtigt for at du kan komme tilbage på vejen, så du kan suse afsted i din dyt.

Selve udskiftning af din bagrude burde ikke tage mere end cirka en time. Efterfølgende skal limen tørres hvilket også tager omkring en time. Dermed kan vi omtrent omregne tiden til 2-3 timer alt efter udskiftning, problemer nemhed mm.

BEMÆRK! Alle vore priser er inklusiv ALT, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted rykker ud på din adresse Tlf: 20 22 94 60

 

Bagrude Skift i København – Vi er din garanti for kvalitet

Alle vores produkter er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Så vi kan sikre os at din garanti stadig holder, med samme form for kvalitet! Vi bruger Autoglas, der er OEM godkendt til førstegangs montering på bilfabrikkerne. Vi har 15 års erfaring inden for branchen. Hos Sjællands Autoglas er du derfor sikker på god service og ordentligt håndværk.

Har du brug for at kontakte os? Så kan du med fordel skrive til os 24/7 her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på tlf: 20 22 94 60 indenfor almindelig arbejdstid.

bagrude skift københavn | udskiftning af bagrude københavn