Reparation af Stenslag i København

Reparation af stenslag skal fikses hurtigst muligt! Kontakt os på Tlf: 20 22 94 60

Hos Sjællands Autoglas har vi en smuk pris på 375 kr. inkl. moms for reparation af et stenslag

Her i vores virksomhed har vi muligheden for at klare stenslag på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som København, Ringsted, Roskilde, Holbæk, Slagelse og mange flere byer.

Storbysskade med et Stenslag i København?

Stenslag kan være en djævle at bøvle med, da skaden hurtigt kan blive forværret. Et stenslag kan nemlig hurtigt gå fra at være lille og ubetydelig, til stor og dermed påvirke dit synsfelt. 

Få repareret dit stenslag hurtigst muligt! 

Som nævnt ovenfor så kan et stenslag hurtigt stå slemt til. Et slemt stenslag kan ske ved vrid, stød eller et drastisk skifte i temperaturen kold eller varmt. På den måde vil dit stenslag nemlig se an til at vokse og dermed få muligheden for at vride sig hen over hele din rude, specielt hvis dette inkludere forruden på en bil. Forruden er det svageste led/rude på en bil. 

Selve stenslaget har man ofte hurtigt mulighed for at reparere. Her hos Sjællands Autoglas står vi altid klar til at hjælpe dig i København og resten på af Sjælland! En hurtig proces og reparation vil give muligheden for at standse skaden i tiden og styrke det svage punkt. 

Kræver det reparation eller udskiftning af forruden?

Til tider kræver et stenslag en komplet udskiftning af din rude. Hvis du gør brug af vores ydelser vil vi altid stå klar til at give dig den korrekte vejledning og rådgivning til den bedste løsning for dig og din bil. Både i forhold til den kortidsholdbarhed og langtidsholdbarhed. SJ Auto’s rådgivning er selvfølgelig baseret på vores mange års erfaring og retningslinjerne der er angivet fra Trafikstyrelsen.

 

stenslag københavn | reparation af stenslag københavn | stenslag reparation københavn | rep af stenslag københavn