Reparation af Stenslag i Nordsjælland

Har du brug for at få repareret et stenslag på din bil? Så er du altid velkommen til at ringe til os på: Tlf: 20 22 94 60

Prisen for et stenslags reparation er kun 375 kr. inkl. moms. 

Her i vores virksomhed har vi muligheden for at klare stenslag på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som København, Ringsted, Roskilde, Holbæk, Slagelse og mange flere byer.

Hvad skal du gøre ved et stenslag i Nordsjælland?

Med et stenslag er det altid vigtigt at reagere hurtigt. Dette gælder også selvom skaden er relativ lille. For med et stenslag kan en lille revne nemlig hurtig sprede sig til hele ruden. 

Få repareret dit Stenslag – Hurtigst muligt! 

Som nævnt ovenfor så kan et stenslag hurtigt blive forværret. Dette kan nemlig grundes, vrid, bilstød og et skifte i temperaturen, som kan “hjælpe” dit stenslag med at sprede sig over hele ruden. Et stenslag er specielt et svagt punkt og en slem skade når det sker ved forruden. Hvilket også er derfor de fleste bilforsikringer anbefaler at have det med ind over ens forsikring. 

Ved et stenslag har man ofte mulighed for at reparere det hurtigt og effektivt, som et plaster på et sår. Sjællands Autoglas har muligheden for at reparere din skade hurtigt, med en vurdering hvad der er den bedste behandling for din rude. En hurtig reparation vil standse skaden og styrke det svage punkt på ruden. Ofte kan skaden repareres, så den næsten er usynlig. 

Stenslag i Nordsjælland – Kræver det reparation eller udskiftning af forruden?

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dig, dine behov og din bil. Så kan du gøre brug af vores autoriserede medarbejdere som står klar til at vurdere og rådgive dig alt efter skade mm. Vores rådgivning er selvfølgelig baseret på vores erfaring og retningslinjerne fra Trafikstyrelsen.

 

stenslag nordsjælland | reparation af stenslag nordsjælland | stenslag reparation nordsjælland | rep af stenslag nordsjælland