Udskiftning af Bagrude Nordsjælland

Har du behov for at få udskiftet din bagrude i Nordsjælland? Så tøv endelig ikke med at kontakte Sjællands Autoglas. Ring på Tlf: 20 22 94 60. Hos Sjællands Autoglas har vi mange års erfaring, hvilket er derfor vi kan foretage udskiftninger af alle former for bagruder. Dette inkludere bagruder på de følgende biler: Personbiler, Varebiler og Lastbiler i Nordsjælland og resten af Sjælland! Vi er branchens lokale specialist indenfor bagrude skift og andre udskiftninger, når det kommer til alle ruderne på din bil.

 

Udskiftning af bagrude i Nordsjælland? Bare rolig, vi kommer til dig!

Vores hovedkontor ligger placeret i Ugerløse, men vi udfører opgaver på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byer så som:  Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Der er ikke et område på Sjælland, som vi ikke dækker.

På de fleste biler i dag er bagruden limet i, så derfor skal du sørge for at det er en professionel der udføre arbejdet. Dette er netop da bagruden er en bærende del i karosseriet.

 

Hvor lang tid tager et bagrude skift i Nordsjælland?

Ud over kørslen fra Ugerløse, så tager selve udskiftningen ikke lang tid. Vi ved at det er vigtigt for vores kunder at tingene bliver gjort med høj kvalitet og i en fornuftig tid. Så du kan komme tilbage på vejen.

Selve udskiftning af din bagrude, har vi mulighed for at udføre på cirka en time. Derefter skal limen tøres helt igennem før du kan køre videre, hvilket også tager omkring en time. Derfor kan vi fortælle at et vejledende tidsrum for et bagrude skift vil vare 2-3 timer, for optimal udskiftning. Denne tid er derfor også inkluderet kan vi normalt udføre på ca. en time. Derefter skal limen til ruden tørre i ca en time.

BEMÆRK! Alle vore priser er inklusiv ALT, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted rykker ud på din adresse Tlf: 20 22 94 60

 

Bagrude Skift i Nordsjælland – Det er din garanti for kvalitet

Alle vores produkter er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Så vi kan sikre os at din garanti stadig holder, med samme form for kvalitet! Vi bruger Autoglas, der er OEM godkendt til førstegangs montering på bilfabrikkerne. Vi har 15 års erfaring inden for branchen. Hos Sjællands Autoglas er du derfor sikker på god service og ordentligt håndværk.

Har du brug for at kontakte os? Så kan du med fordel skrive til os 24/7 her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på tlf: 20 22 94 60 indenfor almindelig arbejdstid.

bagrude skift nordsjælland | udskiftning af bagrude nordsjælland