Udskiftning af Forrude Sjælland

Hvis du står et sted på Sjælland og skal have udskiftet eller repareret din forrude. Så er Sjællands Autoglas netop det autosted som du skal tage kontakt til! Vi er altid klar på at hjælpe dig! Kontakt os på Tlf:20 22 94 60

Sjællands Autoglas har eksisteret i mange år, og har derfor en lang liste kompetencer og specialiteter inden for branchen og auto området! Vi har derfor mulighed for at foretage udskiftning på forruder på alle slags biler. Dette inkludere blandt andet: Personbiler, varebiler og lastbiler, på hele Sjælland.

Udskiftning af Forrude på Sjælland? SJ Autoglas kommer til dig!

Sjællands Autoglas har hovedkontor i byen Ugerløse, men vi har mulighed for at dække hele Sjælland med vores ydelser. Du vil derfor altid være velkommen til at ringe til os, lige meget hvor henne du er placeret på Sjælland eller Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som: Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vi kommer naturligvis ud til alle byerne, store som små!

Reparation eller udskiftning af forrude på Sjælland?

Vores vurderinger og vejledning bliver altid lavet efter den individuelle stenskade som der er på bilen. Hvorfor? Det er fordi at reparationen eller udskiftningen aldrig er ens, og hver sag er derfor unik. Ved de fleste tilfælde har vi mulighed for at reparere stenslaget med det samme. Men ved andre tidspunkter skal der en komplet udskiftning af forrude til. Med vores rådgivninger og services har vi mulighed for at komme dig til hjælps hvor end du er på Sjælland. Vi følger selvfølgelig altid Trafikstyrelsens retningslinjer.

Hvis du har lyst til at vide om din bil kan bestå dens bilsyn, så kan du med fordel læse FDM’s komplette liste over de forskellige regler for stenslag på forruder. På de fleste biler, specielt de nyeste er vores ruder limet fast med en speciel lim. Det er derfor meget vigtigt at det er en professionel- og autoriseret der udfører udskiftningen. Da forruden er en “bærepæl” for karossen.

Her hos Sjællands Autoglas bruger vi KUN produkter, som der er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Sådan så din garanti holder. Vi bruger autoglas, der er OEM Godkendt til førstegangsmontering på Bilfabrikkerne. Ved et Stenslag kan vi reparerer for kun 375 kr. inkl. moms.

BEMÆRK! Alle priser på forrude skift er med ALT inklusiv, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted skifter forrude på din adresse Tlf: 20 22 94 60

Vi har personlig service til udskiftning af din forrude i København!

Du vil altid have mulighed for at kontakte os 24/7 via vores kontaktformular, som vi bestræber på at besvarer hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på Tlf: 20 22 94 60 inden for almindelig arbejdstid/åbningstider. Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, men vi kommer naturligvis ud til alle og foretager forrude skift, uanset om du har en glasforsikring eller ej.

 

udskiftning af forrude sjælland | forrude skift sjælland | skift af forrude sjælland

professionelt forrudeskift. Udskiftning af forruder på hele sjælland.

RING TIL OS NU

20 22 94 60

Udskiftning af forrude
Forrudeskift Sjælland. Sjællands autoglas.
Sjællands Autoglas firmabil

RING TIL OS NU

20 22 94 60