Udskiftning af Bagrude

Få foretaget skift af bagrude hurtigt hos Sjællands Autoglas. Ring på Tlf: 20 22 94 60

Hos Sjællands Autoglas foretager vi bagrude skift på alle person-. vare- og lastbiler overalt på Sjælland. Vi er din lokale specialist indenfor bagrude skift og udskiftning af alle ruder på bilen.

Skal du have udskiftet bagruden – Vi kommer ud til dig

Vi kører ud fra Ugerløse og kan derfor meget hurtigt nå ud til Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde og Ringsted. Vi dækker dog hele Sjælland og Nordsjælland, så du skal ikke holde dig tilbage for at ringe fra København og omegn, Lolland/Falster og Møn. Disse områder kører vi naturligvis også med glæde til for at foretage bagrude skift.

På de fleste biler i dag er bagruden limet i, dvs. det er meget vigtigt at et bagrudeskift udføres af professionelle, da ruden er en bærende del i karosseriet.

Hvor lang tid tager et bagrude skift?

Vi ved, at det er vigtigt, at din bil hurtigst muligt kommer tilbage på vejen, så et bagrudeskift tager ikke lang tid.

Selve udskiftning af bagruden kan vi normalt udføre på ca. en time. Derefter skal limen til ruden tørre i ca en time. Så et forsigtigt vejledende bud på, hvor lang tid der går, fra vi ankommer til din adresse, til du er tilbage på vejen er ca. 2-3 timer. Vi skal i hvert fald gøre vores bedste for, at du kommer hurtigst muligt ud at køre igen.

BEMÆRK! Alle vore priser er inklusiv ALT, og vi tager naturligvis imod Dankort.

Vores mobile værksted rykker ud på din adresse Tlf: 20 22 94 60

Sjællands Autoglas reparerer stenslag eller foretager skift af bagrude og andre bilruder, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Vi foretager bagrudeskift overalt på Sjælland!

Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, men vi kommer naturligvis ud til skift af bagrude, uanset om du har en glasforsikring eller ej.

Udskiftning af bagrude – Det er din garanti for kvalitet

Alle produkter hos Sjællands Autoglas er godkendt af bilfabrikanterne, og vi bruger Autoglas, der er OEM godkendt til førstegangs montering på bilfabrikkerne. Vi har mere end 15 års erfaring med skift af bagruder, forrude skift og alle andre ruder på både personbiler, varevogne og lastbiler.

Vi kan altid finde en rude, der passer til netop din bil. Sjællands Autoglas har fuld garanti på det udførte arbejde med bagrudeskift og der er som altid reklamationsret og GARANTI på alle ydelser og produkter.

Hos Sjællands Autoglas er du derfor sikker på god service og ordentligt håndværk.

Kontakt

Du kan skrive til os døgnet rundt her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på tlf: 20 22 94 60 indenfor almindelig arbejdstid.

Vi ønsker at være en mindre virksomhed for at kunne bevare den personlige service og minimere omkostningerne, hvilket gør os i stand til at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. Det er derfor ofte mester selv der tager telefonen, og han ved hvad han taler om.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

bagrude skift | udskiftning af bagrude