Udskiftning af Forrude København

Hvis du står et sted på Sjælland og skal have udskiftet eller repareret din forrude i København. Så er Sjællands Autoglas klar ved telefonen og bilen til at hjælpe dig! Kontakt os på Tlf:20 22 94 60

Sjællands Autoglas har eksisteret i mange år, og er specialister inden for branchen. Vi kan derfor foretage udskiftning på forruder på alle slags biler. Dette inkludere blandt andet: Personbiler, varebiler og lastbiler, på hele Sjælland.

Udskiftning af Forrude i København? Sjællands Autoglas kommer ud til dig!

Sjællands Autoglas har kontor og placering i Ugerløse, men vi har mulighed for at dække hele Sjælland med vores ydelser. Du vil derfor altid være velkommen til at ringe til os, lige meget hvor henne du er placeret på Sjælland eller Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som: Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vi kommer naturligvis ud til alle byerne, store som små!

Reparation eller udskiftning af forrude i København?

Vores vurderinger og vejledning bliver altid lavet efter den individuelle sag. Da det altid er afhængig af størrelsen og mængden af skade som stenslaget har lavet på din rude. Ved de fleste tilfælde har vi mulighed for at reparere stenslaget med det samme. Men ved andre tidspunkter skal der en komplet udskiftning af forrude til. Vores rådgivninger bliver altid lavet med udgangspunkt i Trafikstyrelsens retningslinjer. Derudover har vi også flere års erfaring inden for denne branche, så vores professionelle mening bliver derfor også vejet ind over. Dog vil vi altid finde den bedste løsning, i fællesskab med dig.

FDM har en komplet oversigt over de forskellige regler for stenslag på forruder, i forhold til syn af bilen? På de fleste biler, specielt de nyeste er vores ruder limet fast med en speciel lim. Det er derfor meget vigtigt at det er en professionel- og autoriseret der udfører udskiftningen. Da forruden er en “bærepæl” for karossen.

Her hos Sjællands Autoglas bruger vi KUN produkter, som der er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Sådan så din garanti holder. Vi bruger autoglas, der er OEM Godkendt til førstegangsmontering på Bilfabrikkerne. Ved et Stenslag kan vi reparerer for kun 375 kr. inkl. moms.

BEMÆRK! Alle priser på forrude skift er med ALT inklusiv, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted skifter forrude på din adresse Tlf: 20 22 94 60

Vi har personlig service til udskiftning af din forrude i København!

Du vil altid have mulighed for at kontakte os 24/7 via vores kontaktformular, som vi bestræber på at besvarer hurtigst muligt. Du har også mulighed for at kontakte os på Tlf: 20 22 94 60 inden for almindelig arbejdstid/åbningstider. Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, men vi kommer naturligvis ud til alle og foretager forrude skift, uanset om du har en glasforsikring eller ej.

 

udskiftning af forrude københavn | forrude skift københavn | skift af forrude københavn

professionelt forrudeskift. Udskiftning af forruder på hele sjælland.

RING TIL OS NU

20 22 94 60

Udskiftning af forrude
Forrudeskift Sjælland. Sjællands autoglas.
Sjællands Autoglas firmabil

RING TIL OS NU

20 22 94 60