Reparation af Stenslag på Sjælland

Har du brug for at få repareret et stenslag på Sjælland? Så kontakt os hurtigt muligt! på Tlf: 20 22 94 60

Hos SJ Autoglas, hedder vores skønne pris på reparation 375 kr. inkl. moms, hvis du skal have fikset dit stenslag! Det er nemt og billigt!

Her i vores virksomhed har vi muligheden for at klare stenslag på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som København, Ringsted, Roskilde, Holbæk, Slagelse og mange flere byer.

Stenslag på Sjælland? Få fikset det nu!

Lige meget hvor man er placeret på Sjælland så kan et stenslag kan være en hård kamp at bøvle med. Hvorfor? Fordi skaden hurtigt kan ændre sig til det værre. Et stenslag kan nemlig hurtigt gå fra at være en lille, og ligegyldig skade. Til at strække sig og påvirke dit synsfelt ved kørsel.

Få repareret dit Stenslag på Sjælland – Med SJ Autoglas!

Som nævnt ovenfor så kan et stenslag hurtigt blive forværret. Dette kan ske via blandt andet drastiske temperatur skifte. Da det kan vride og vokse så du kan få et påvirket synsfelt. Forruden på en bil, er desværre det svageste led/rude på en bil. Så netop derfor skal man tage et stenslag seriøst, og varetage det hurtigst muligt!

Her hos Sjællands Autoglas står vi altid klar til at hjælpe dig på hele Sjælland! Vi arbejder nemlig hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre med din dagligdag! En hurtig proces og reparation vil give muligheden for at standse skaden i tiden og styrke det svage punkt.

Et stenslag på Sjælland – Kræver det reparation eller udskiftning af forruden?

Til tider kræver et stenslag en komplet udskiftning af din forrude, bagrude mm. Ved at gøre brug af SJ Autoglas’ ydelser, vil vi angive en vurdering, som vil være den billigste og nemmeste løsning for dig, både kortsigtet og som en langtidsholdbar løsning. Vores rådgivning, vejledning, kvalitet mm. bliver altid udført i top klasse, med vores mange års erfaring i branchen og de retningslinjer der er angivet fra Trafikstyrelsen.