Udskiftning af Forrude Nordsjælland

Skal du have udskiftet eller repareret din forrude i Nordsjælland? Så står Sjællands Autoglas klar til at hjælpe dig på Tlf:20 22 94 60

Hos Sjællands Autoglas foretager vi forrude skift på alle slags biler. Dette inkludere blandt andet: Personbiler, varebiler og lastbiler, på hele Sjælland.

Udskiftning af forrude i Nordsjælland? SJ Autoglas kommer ud til dig!

Vores virksomhed, er placeret i Ugerløse men dækker hele Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe til os, lige meget hvor du er placeret henne på Sjælland eller Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byerne så som: Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vi kommer naturligvis ud til alle byer og områder på djævleøen.

Reparation eller udskiftning af forrude i Nordsjælland?

Vores vurderinger og vejledning bliver altid lavet individuelt, alt efter størrelse og tilfælde af skade på din forrude. Ved nogle tilfælde kan skaden repareres med det samme og ved andre tilfælde skal ruden skiftes ud. Vores rådgivninger bliver lavet med udgangspunkt i Trafikstyrelsens retningslinjer og vores mange års erfaring inden for branchen. Vi vil derfor sammen finde den bedste og holdbare løsning for dig og din bil!

Har du brug for at læse mere om reglerne for stenslag på forruder, i forhold til syn af bilen? Så kan du med fordel klikke på linket. De fleste biler i dag, er vores ruder så som forruden og bagruden limet på med en speciel lim. Det er derfor vigtigt at det er en professionel der udføre denne handling. Da forruden er en “bærepæl” for bilen.

Her hos Sjællands Autoglas bruger vi kun godkendte produkter, som der er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Vi bruger autoglas, der er OEM Godkendt til førstegangsmontering på Bilfabrikkerne. Ved et Stenslag kan vi reparerer for kun 375 kr. inkl. moms.

BEMÆRK! Alle priser på forrude skift er med ALT inklusiv, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted skifter forrude på din adresse Tlf: 20 22 94 60

Vi har personlig service til din forrude skift i Nordsjælland!

Du kan skrive til os døgnet rundt her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på Tlf: 20 22 94 60 inden for almindelig arbejdstid. Sjællands Autoglas reparerer stenslag eller udskifter din forrude, siderude eller bagrude, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Vi foretager forrude skift overalt på Sjælland!!!

Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, men vi kommer naturligvis ud til alle og foretager forrude skift, uanset om du har en glasforsikring eller ej.

 

udskiftning af forrude nordsjælland | forrude skift nordsjælland | skift af forrude nordsjælland

professionelt forrudeskift. Udskiftning af forruder på hele sjælland.

RING TIL OS NU

20 22 94 60

Udskiftning af forrude
Forrudeskift Sjælland. Sjællands autoglas.
Sjællands Autoglas firmabil

RING TIL OS NU

20 22 94 60