Reparation af Stenslag

Skal du have repareret et stenslag så ring til Sjællands Autoglas på Tlf: 20 22 94 60

Stenslag reparerer vi for kun 375 kr. inkl. moms. Vi tager naturligvis imod dankort.

Hos Sjællands Autoglas foretager vi reparationer af stenslag overalt på Sjælland. Vi kan dermed komme meget hurtigt ud til Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vores virksomhed er placeret i Ugerløse, men vi dækker naturligvis hele Sjælland og Nordsjælland.

Hvordan skal du forholde dig til reparation af stenslag?

Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt, når du har fået et stenslag på din forrude. Dette gælder også selvom skaden umiddelbart er lille og afgrænset. Revnen kan nemlig udvikle sig og blive værre.

Hvorfor bør du få repareret stenslag hurtigt?

Årsagen til at du skal reagere hurtigt er, at forruden ved almindelig kørsel udsættes for vrid og stød og temperaturskift, og en lille revne kan udvikle sig til en stor skade i løbet af kort tid, hvis den ikke bliver repareret i tide. Revnen er nemlig et svagt punkt på en forrude.

En hurtig reparation vil standse skaden og styrke det svage punkt på ruden. Ofte kan skaden repareres, så den næsten er usynlig. Vi kigger på stenslagets omfang og størrelse og vurderer om skaden kan repareres eller om en udskiftning af din forrude er en bedre løsning.

Hvordan man selv kan klare rep af stenslag!

Når man får et stenslag, er det vigtigt, at skaden bliver lukket med et stykke vandfast tape, så der ikke kommer vand og snavs ned i stenslaget.

Men hvis det skulle ske, at man får et stenslag i regnvejr, er det vigtigt, at ruden tørrer helt, inden den vandfaste tape bliver sat på. Stenslaget i forruden kan nu repareres, så ruden ikke revner i sommervarmen eller vinterkulden, da temperaturforskelle har en stor betydning for om forruden revner .

Vores mobile værksted reparerer stenslag på din adresse, du kan enten mail din adresse, eller ringe til os på: 20 22 94 60

Sjællands Autoglas reparerer stenslag eller udskifter din forrude, siderude eller bagrude skift, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Vi skifter forruder overalt på Sjælland!!!

Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi kommer ud til alle med eller uden glasforsikring. Du kan skrive en mail til os døgnet rundt, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på telefon 20 22 94 60 indenfor almindelig arbejdstid.

Reparation eller udskiftning af forruden?

Vi foretager rådgivning med udgangspunkt i retningslinjerne fra Trafikstyrelsen, og vil i hvert enkelt tilfælde vurdere og rådgive dig om, hvad der er den billigste og bedste løsning for dig.

Synsregler for frontruder! Få klar besked hos os

Hvis din bil snart skal synes, kan stenslag og revner medføre at din bil ikke kan godkendes. Det hele afhænger af hvor på ruden dit stenslag eller revnen er placeret, om det forstyrrer udsynet, og om revnen er gennemgående i begge lag glas. Er et stenslag godt udbedret, så det næsten er usynligt, påvirker det ikke udsynet og kan derfor godkendes i synskontrollen.

Ved et syn inddeles din forrude i tre felter:

  • Område A: stenslag, skader eller revner skal være under 3 mm i diameter
  • Område B: stenslag eller revner skal være under henholdsvis 10 eller 50 mm i diameter
  • Område C: stenslag eller revner skal være under henholdsvis 30 eller 150 mm i diameter

Med udgangspunkt i retningslinjerne fra Trafikstyrelsen rådgiver vi dig om, hvorvidt en reparation af din forrude kan betale sig, eller om du med fordel kan investere i en ny forrude.

Du kan læse mere om reglerne for stenslag på forruder ved syn her.