Udskiftning af Bagrude Sjælland

Lige meget hvor uheldet sker på Sjælland, så har vi mulighed for at udskifte din bagrude. Kontakt os nu, for et uforpligtende tilbud på Tlf: 20 22 94 60.

Med flere års erfaring bag os, kan vi med sikkerhed kalde os for specialister inden for autobranchens udskiftninger. Vi specialisere inden for udskiftning af bagruder og forruder samt de andre nødvendige ruder på en bil. Vi kan derfor også udføre denne ydelse på de følgende biler: Personbiler, Varebiler og Lastbiler på hele Sjælland. Kontakt os for mere information!

 

Udskiftning af bagrude på Sjælland? Ryk dig ikke, vi kommer til dig!

Vores hovedkontor ligger placeret i Ugerløse, men vi udfører opgaver på hele Sjælland & Nordsjælland. Dette inkludere blandt andet byer så som:  Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted. Vi kommer til dig, lige meget hvor henne på Sjælland! På de fleste biler i dag er bagruden limet i, så derfor skal du sørge for at det er en professionel der udføre arbejdet. Dette er netop da bagruden er en bærende del i karosseriet.

 

Hvor lang tid tager et bagrude skift?

Ud over kørslen fra Ugerløse, så tager selve udskiftningen ikke lang tid. Vi ved at vores kunder gerne vil hurtigt afsted igen! Med en starttid fra ankomsten, til ruden er udskiftet tager det cirka en time. Derudover skal limen også have mulighed for at gennem tørre, hvilket lægger endnu en time oveni udførelsen. Så rundt regnet vil udskiftningen cirka tage 2-3 timer.

BEMÆRK! Alle vore priser er inklusiv ALT, og vi tager naturligvis imod Dankort. Vores mobile værksted rykker ud på din adresse Tlf: 20 22 94 60

 

Bagrude Skift i København – Vi er din garanti for kvalitet

Alle vores produkter er godkendt af de individuelle bilfabrikanter. Så vi kan sikre os at din garanti stadig holder, med samme form for kvalitet! Vi bruger Autoglas, der er OEM godkendt til førstegangs montering på bilfabrikkerne. Vi har 15 års erfaring inden for branchen. Hos Sjællands Autoglas er du derfor sikker på god service og ordentligt håndværk.

Har du brug for at kontakte os? Så kan du med fordel skrive til os 24/7 her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på tlf: 20 22 94 60 indenfor almindelig arbejdstid.

bagrude skift sjælland | udskiftning af bagrude sjælland