Forrude Skift

Har du brug for reparation eller udskiftning af forrude? Ring til Sjællands Autoglas på tlf: 20 22 94 60

Hos Sjællands Autoglas foretager vi udskift af forruder på alle person-, vare- og lastbiler overalt på Sjælland.

Skal du have udskiftet forruden – Vi kommer ud til dig!

Vi tilbyder forrude skift på hele Sjælland, men da vi har værksted i Ugerløse, kan vi komme meget hurtigt ud til forrude skift i Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde, København og Ringsted.
Du skal dog ikke holde dig tilbage for at ringe fra hele Sjælland & Nordsjælland. Vi kommer naturligvis også til alle områder her.

Reparation eller udskiftning af forrude?

I hvert enkelt tilfælde vil vi vurdere, om det er nødvendigt med et forrude skift eller om du kan nøjes med en reparation. Vi foretager rådgivning med udgangspunkt i retningslinjerne fra Trafikstyrelsen, og vil i hvert tilfælde vurdere og rådgive dig om et forrude skift eller om en simpel reparation af forruden er den billigste og bedste løsning for dig.

Du kan se mere om regler for stenslag på forruder ved syn via linket. På de fleste biler i dag er forruden eller bagruden limet i, dvs. det er meget vigtigt at forrude skift udføres af professionelle, da forruden er en bærende del i karossen.

Sjællands Autoglas bruger kun produkter, der er godkendt af bilfabrikanterne. Vi bruger autoglas, der er OEM Godkendt til førstegangsmontering på Bilfabrikkerne.

Stenslag reparerer vi for kun 375 kr. inkl. moms.

BEMÆRK! Alle priser på forrude skift er inklusiv ALT, og vi tager naturligvis imod Dankort.

Vores mobile værksted skifter forrude på din adresse Tlf: 20 22 94 60

Sjællands Autoglas reparerer stenslag eller udskifter din forrude, siderude eller bagrude, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Vi foretager forrude skift overalt på Sjælland!

Sjællands Autoglas samarbejder med alle forsikringsselskaber, men vi kommer naturligvis ud til alle og foretager forrude skift, uanset om du har en glasforsikring eller ej.

Vi har personlig service på forrude skift

Du kan skrive til os døgnet rundt her på kontaktformularen, som vi besvarer hurtigst muligt eller kontakt os på Tlf: 20 22 94 60 inden for almindelig arbejdstid.

Når du ringer til Sjællands Autoglas, er det som regel MESTER selv, der svarer telefonen og han ved, hvad han taler om!
Vi er særdeles service- og kvalitetsbevidste og har over 15 års erhvervserfaring inden for udskiftning af forrude og montering af alle ruder på bilen. Vi ønsker at være en mindre virksomhed, for at kunne bevare den personlige service og minimere omkostningerne. Vi er derfor i stand til at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi yder naturligvis GARANTI på alle ydelser og produkter. Hos Sjællands Autoglas er du derfor sikker på god service og ordentligt håndværk.
Se om du kan finde din bil imellem vores pristilbud eller kontakt os.

Sjællands Autoglas klarer udskiftning af forrude

Vi vil meget gerne være din lokale leverandør til skift af forrude i vores nærområde. Da vi kører ud fra Ugerløse, betragter vi vores nærområde som Holbæk, Sorø, Slagelse, Roskilde og Ringsted, men vi kører ud på hele Sjælland.

udskiftning af forrude sjælland | forrude skift | skift af forrude | udskiftning af forrude

professionelt forrudeskift. Udskiftning af forruder på hele sjælland.

RING TIL OS NU

20 22 94 60

Udskiftning af forrude
Forrudeskift Sjælland. Sjællands autoglas.
Sjællands Autoglas firmabil

RING TIL OS NU

20 22 94 60